Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Familia senatorului Alexandru Cordoş, urmărită penal de procurorii DNA

Senatorul Alexandru Cordoş, soţia lui şi fiica lor sunt urmăriţi penal de procurorii DNA, pentru mai multe fapte de corupţie. Mihaela Cordoş este cercetată pentru trafic de influenţă

de Redactia Observator

la 24.04.2015 , 07:58

Senatorul Alexandru Cordoş, soţia lui şi fiica lor sunt urmăriţi penal de procurorii DNA, pentru mai multe fapte de corupţie. Mihaela Cordoş este cercetată pentru trafic de influenţă

Senatorul Alexandru Cordoş, soţia şi fiica lui au fost audiaţi câteva ore de procurorii DNA. Mihaela Cordoş, referent la Spitalul Judeţean Cluj-Napoca, primea sume de bani între 1.000 şi 10.000 de lei şi se folosea de numele soţului ei pentru a asigura mai multe persoane de influenţa pe care o are familia sa. Promitea locuri de muncă în cadrul spitalului, dar şi în alte instituţii publice. Senatorul Cordoş şi fiica lui ar fi şi ei implicaţi.

Fiica senatorului, Andreea, ar fi fost intermediar între mama ei şi cei care cereau ajutorul pentru obţinerea unui post în spitalul din Cluj-Napoca, spun procurorii. Anchetatorii nu au luat, deocamdată, o măsură preventivă.

Vezi și

Ţinând cont că în dosar este implicat şi un senator, cazul ar putea fi de competenţa Înaltei Curţi.

Ieri, timp de câteva ore, au fost percheziţii în biroul Mihaielei Cordoş, din spitalul judeţean Cluj-Napoca.

Mihaiela Cordoş este urmărită penal pentru trafic de influenţă în formă continuată, în timp ce soţul şi fiica sa sunt acuzaţi de complicitate la trafic de influenţă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Familia senatorului Alexandru Cordoş, urmărită penal de procurorii DNA