Antena Meniu Search
x

Au rămas fără agoniseala de o viaţă, în urma unui INCENDIU! Acum, o familie cu patru copilaşi e nevoită să doarmă în coteţul animalelor...

O familie din comuna Zăneşti din judetul Neamţ este nevoită să doarmă în coteţul animalelor. După ce casa lor a ars în întregime acum mai bine de o săptămână, familia cu patru copii a rămas fără nimic din agoniseala de o viaţă.

O familie din comuna Zăneşti din judeţul Neamţ este nevoită să doarmă în coteţul animalelor. După ce casa lor a ars în întregime acum mai bine de o săptămână, familia cu patru copii a rămas fără nimic din agoniseala de o viaţă.

Marea lor dorinţă este să nu-i prindă toamna fără un acoperiş deasupra capului. În timp ce tatăl strânge molozul rămas din casă, unul dintre copii recuperează o jucărie plină de funingine.

Ceilalţi copii se joacă toţi în patul aflat în adăpostul animalelor.

Chiar dacă nu au podea şi patul e aşezat direct pe pământ, mama a pus un covor pe care copiii se descalţă înainte de a păşi. Famila găteşte sub cerul liber, la un aragaz primit de la vecini.

Oamenii din zonă i-au ajutat şi ei cu ce au putut, cu o haină, o lenjerie, un aragaz dar marea problemă e că nu au un acoperiş deasupra capului. Marea dorinţă a copiilor e să aibă o căsuţă până la începerea şcolii.

Familia e formată din tatăl Ciocoiu David, mama Monica, Nicoleta - 5 ani, Andrei - 3ani,Alexandru - 7 ani şi Ana Maria  9 ani.

Marea lor dorinţă e să fie ajutaţi pentru refacerea măcar a unei camere, astfel încât cei patru copii şi părinţii lor să aibă un acoperiş deasupra capului. Orice ajutor material este mai mult decât bine venit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Au rămas fără agoniseala de o viaţă, în urma unui INCENDIU! Acum, o familie cu patru copilaşi e nevoită să doarmă în coteţul animalelor...