Antena Meniu Search
x

Familie moartă într-un accident rutier

O mamă şi-a condus familia spre moarte, pe o şosea din Maramureş.A murit pe loc, împreună cu soţul şi unul dintre fiii ei, după ce nu ar fi acordat prioritate la o intersecţie

Vezi și

O mamă şi-a condus familia spre moarte, pe o şosea din Maramureş. A murit pe loc, împreună cu soţul şi unul dintre fiii ei, după ce nu ar fi acordat prioritate la o intersecţie

Maşina în care se afla familia s-a lovit violent cu un microbuz. Mezinul familiei a scăpat cu viaţă, dar este în stare gravă, în îngrijirea medicilor. 

Autoturismul distrus aproape în totalitate şi microbuzul au fost aruncate de impact la marginea şoselei. Poliţiştilor veniţi după apelul la 112 nu le-a fost greu să refacă filmul accidentului. Urmele de pe şosea arată violenţa accidentului.

Familia era din Baia Mare. Soţia, o apreciată creatoare de modă. Soţul, om de afaceri. Femeia stătea la volan când autoturismul a intrat pe drumul cu prioritate fără să se asigure.

Singurul supravieţuitor al impactului, fiul de şase ani al celor doi, a fost dus imediat la spitalul din Baia Mare, în stare gravă. Nu ştie că părinţii şi fratele lui cu trei ani mai mare s-au stins pe loc, în impactul violent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Stiri sociale » Familie moartă într-un accident rutier