Antena Meniu Search
x

Fată de 14 ani moartă, după ce două BMW-uri s-au izbit, în Maramureș. Adolescenta ar fi împlinit 15 ani peste 10 zile

Sfârșit dramatic pentru o adolescentă de 14 ani, care și-a pierdut viața într-un cumplit accident provocat chiar de iubitul său, un tânăr de 20 de ani. Adolescenta ar fi împlinit 15 ani peste 10 zile.

de Monica Palade

la 06.08.2021, 08:43

Vezi și

Accidentul rutier a avut loc în localitatea Borșa, din județul Maramureș, când două BMW-uri s-au izbit. Trei persoane au fost rănite grav, fiindu-le aplicate manevrele de resucitare. Din păcate, doar două dintre acestea au răspuns la ele, fiind ulterior transporate la Spitalul din Borșa.

Impactul i-a fost fatal însă adolescentei din localitatea Moisei, carre ieșise la o plimbare cu prietenul său. Din primele informații furnizate de reporterul Observator Simona Vasiac, iubitul tinerei ar fi derapat din cauza vitezei și a lovit lateral un BMW X6, condus de un tânăr de 28 de ani din Berbești.

O victimă și doi răniți în stare gravă

În BMW-ul condus de tânărul de 20 de ani se aflau: iubita lui de 14 ani și alt cuplu, o fata de 16 ani și un băiat de 24 de ani, care au ajuns la spital în stare gravă.

Unchiul tânărului care a provocat accientul, Mircea Botezan, un cunoscut borșean, salvamontist, a murit la rândul său într-un accident teribil la Moisei, la sfârșitul lui 2020. Bărbatul de 48 de ani a sfârșit pe loc, după ce s-a izbit cu mașina într-un gard de beton. În urmă cu mai mulți ani, bărbatul făcea legea în Borșa, fiind unul dintre cei mai de temut interlopi din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri sociale » Fată de 14 ani moartă, după ce două BMW-uri s-au izbit, în Maramureș. Adolescenta ar fi împlinit 15 ani peste 10 zile