Antena Meniu Search
x

Femeia acuzată că a sechestrat şi violat un taximetrist din Tulcea, condamnată la 4 ani de închisoare

Luminiţa Perijoc, femeia care în urmă cu doi ani l-ar fi ameninţat cu un cuţit pe un taximetrist din Tulcea şi astfel l-ar fi forţat sã întreţinã relaţii sexuale şi-a primit sentinţa. Patru ani cu suspendare. O sentinţă definitivă şi cu o serie de obligaţii.

Vezi și

 În următorii patru ani, Luminiţa Perijoc este obligată să se prezinte, la datele fixate, la Serviciul de Probaţiune de la Tribunalul Tulcea. Dar şi să anunţe orice schimbare de domiciliu cât şi orice deplasare care depăşeşte opt zile.

Ea va mai trebui să comunice dar şi să justifice schimbarea locului de muncă. Dacă nu respectă deciziile luate ieri de Curtea de Apel Constanţa ar putea ajunge după gratii.

Potrivit rechizitoriului, în noaptea de 22 spre 23 august 2012, în jurul orei 00.20, Luminiţa Perijoc l-a invitat în apartamentul în care locuia singură pe taximetristul, pe atunci de 34 de ani, cãruia îi solicitase de mai multe ori în acea zi sã îi cumpere băuturi alcoolice şi ţigări.

Iar pe fondul consumului de alcool şi pentru că i-ar fi fost refuzate avansurile, femeia l-a lovit pe bărbat de două ori cu un cuţit în zona capului. Procurorii tulceni au finalizat cercetările în acest caz încă din aprilie anul trecut şi au dispus trimiterea în judecatã a femeii, pentru tentativã de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Femeia acuzată că a sechestrat şi violat un taximetrist din Tulcea, condamnată la 4 ani de închisoare