Antena Meniu Search
x

Ferme, brutarii si haine, scoase de catre banci la bursa "executarilor silite"

Ghinionul unora poate fi norocul altora. Bancile si administratiile financiare scot oferte la bursa "executarilor silite". Ferme, brutarii, si fabrici de inghetata, dar si tricouri sau pantaloni

Vezi și

In primul rand, ar trebui sa va uitati la oferta de locuinte. Sunt multe si foarte ieftine. Peste 1.500 de apartamente si case in toata tara. Cat despre pret, pentru un apartament de 65 de metri patrati, cu doua camere, in Giurgiu, pretul de pornire al licitatiei este de 12.000 de euro, iar cine vrea sa-l cumpere trebuie sa plateasca o garantie de doar 10%.

O casa de 100 de metri patrati, plus teren aferent, costa doar 1.000 de euro. Este in comuna Doftana, judetul Bacau. Sunt oferte si pentru Bucuresti. Pretul unui apartament de doua camere porneste de la 31.000 de euro.

Si cine vrea sa inceapa o afacere are de unde alege. Poate cumpara hale de productie, utilaje si birouri complet utilate. De exemplu, in Singeorgiu de Mures, o fabrica de inghetata este scoasa la licitatie la pretul de 74.400 de euro. Proprietarul a luat un credit, nu l-a achitat, iar banca l-a executat.

Tot de vanzare sunt si articolele vestimentare confiscate de Administratia Finatelor Publice de la un magazin din Ramnicu Valcea care, se pare, nu si-a platit darile la stat. Un tricou barbatesc poate fi cumparat cu cinci lei, un trening de dama 28 lei, in timp ce un tricou pentru copii costa patru lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ferme, brutarii si haine, scoase de catre banci la bursa "executarilor silite"