Festival de pomana porcului în Oradea, în plin post al Crăciunului
În plin post al Crăciunului, Oradea este weekendul acesta capitala.cărnii de porc. Bucătari iscusiţi din Ardeal, dar şi din Ungaria au venit să-şi arate măiestria pe malul Crişului.
În plin post al Crăciunului, Oradea este weekendul acesta capitala.cărnii de porc. Bucătari iscusiţi din Ardeal, dar şi din Ungaria au venit să-şi arate măiestria pe malul Crişului. Astfel, cârnaţii, caltaboşul, şi jumările i-au făcut pe pofticioşi să uite de restricţiile culinare. Pe la fiecare stand cu mancare a trecut şi juriul concursului.
Cu muzică şi voie bună, încă de la primele ore ale dimineţii, târgul de preparate culinare din porc a fost plin. Atât de bucătari, cât şi de pofticioşi.
S-au pus la bătaie rețete, secrete culinare și îndemânare astăzi, la Oradea. Echipe din 23 de localități din Bihor, Satu Mare dar și din Ungaria s-au întrecut în preparea cârnaților, caltaboșilor, torosului ori a jumărilor. Au încercat să impresioneze juriul și gurmanzii. Și le-a ieșit de minune.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰