Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 11 ani, sechestrată, bătută şi violată de un vecin

La numai 11 ani, o fată din Hunedoara a îndurat o noapte de coşmar în apartamentul unui vecin. A fost sechestrată, bătută şi violată.

Vezi și

 La numai 11 ani, o fată din Hunedoara a îndurat o noapte de coşmar în apartamentul unui vecin. A fost sechestrată, bătută şi violată. Bărbatul de 48 de ani a văzut-o în faţa blocului şi a trimis-o să-i cumpere băutură şi să-şi ia şi nişte dulciuri.

Vecinii bărbatului îşi amintesc că şi în seara în care s-a produs nenorocirea bărbatul era beat. Deşi locuia la câteva blocuri distanţă, fata de 11 ani venea în fiecare seară lângă blocul în care locuia agresorul să se joace cu ceilalţi copii. Iar bărbatul o ruga din când în când să-i cumpere câte ceva de la magazin.

Când s-a întors, bărbatul a ademenit-o pe copilă în apartamentul în care locuia singur şi a supus-o la perversiuni sexuale. Coşmarul fetei a durat câteva ore, timp în care mama şi poliţiştii o căutau. Ea a fost dată în urmărire generală.

Când bărbatul a adormit, copila a luat cheile de la casă şi a fugit în braţele mamei căreia i-a povestit prin ce a trecut. Bărbatul a dispărut fără urmă după fapta cumplită. Pentru fapta sa, bărbatul de 48 de ani riscă să stea după gratii până la 12 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fetiţă de 11 ani, sechestrată, bătută şi violată de un vecin