Antena Meniu Search
x

Foto Fetița de 5 ani lovită de mașină la Mitocu Dragomirnei a murit. Florile de liliac și papucul copilei, sub autoturismul implicat în tragedie

O fetiță de cinci ani a murit după ce a fost lovită de o mașină, pe raza localității Mitocu Dragomirnei din județul Suceava, pe drumul ce duce către Mănăstirea Dragomirna. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, însă rănile suferite erau mult prea grave.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 17.05.2021, 21:14

accident Mitocu Dragomirnei
Accident grav în localitatea Mitocu Dragomirnei - imagini amator

Accidentul a avut loc luni la amiaza, în jurul orei 13:30. Fetița se plimba pe bicicletă atunci când a fost lovită puternic de un autoturism marca Seat Alhambra, chiar în centrul localității. La fața locului s-au deplasat imediat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (B2 + TIM - Terapie Intensivă Mobilă). Paramedicii au găsit-o pe copilă în stare de inconștiență și, după primele îngrijiri, au transportat-o rapid la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Suceava.

Fetița a murit la spital, după circa 4 ore de la accident

La locul accidentului, un liliac pe care fetița îl ținea în mână putea fi observat sub mașina implicată în tragedie. Lângă floare, papucul copilei de nici șase ani. Șoferul aflat la volanul autoturismului, care nu consumase băuturi alcoolice, a făcut atac de panică și a fost transportat la rândul lui la UPU Suceava. După aproximativ patru ore trupul copilei a cedat la spital. Avea o fractură la nivelul craniului, fracturi costale, contuzii pulmonare și hemo-pneumotorax. Potrivit Monitorului de Suceava, leziunile de la nivelul plămânilor erau grave, motiv pentru care medicii au fost rezervați încă de la bun început cu privire la șansele de supraviețuire. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Fetița de 5 ani lovită de mașină la Mitocu Dragomirnei a murit. Florile de liliac și papucul copilei, sub autoturismul implicat în tragedie