Antena Meniu Search
x

Fetita pentru care parintii s-au batut in strada, langa Bacau, a ajuns la spital

Fetita pentru care parintii s-au batut in strada, langa Bacau, a ajuns la spital. Recuperata de politistii aradeni de la tatal italian, care o smulsese din bratele mamei, copila este acum gazduita in sectia de pediatrie.

Vezi și
Fetita este gazduita in sectia de pediatrie. A fost evaluata medical. A ajuns in spital dupa ce a fost rapita chiar de tatal ei, un cetatean italian. Cel pe care mama fetei il acuza ca i-ar fi smuls fetita din brate si ar fi bruscat-o. “Am ramas cu teama si cu frica pentru ca mi-este teama sa nu fiu urmarita”, sustine femeia.

 Cei doi parinti se judeca pentru incredintarea copilului. Sunt doua procese pe rol: unul in Romania si altul in Italia, acolo unde s-a nascut fetita de trei luni. “Sper ca legea italiana, statul italian ma poate ajuta in aceasta lupta, sa-mi iau fiica inapoi in Italia. Cred ca fetita mea va avea un viitor mai bun cu mine, in Italia, unde s-a nascut”, este de parere barbatul.

Astazi, judecatorii romani urmeaza sa se pronunte in privinta domiciliului copilei, dar si a unui ordin de restrictie pe care mama l-a cerut impotriva tatalui. Femeia a sunat la spitalul unde este internata fetita sa se intereseze de soarta ei.

Copila ramane in spital pana la clarificare situatiei juridice.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi interesat recent de modalităţi de refinanţare a creditului?

Observator » Stiri sociale » Fetita pentru care parintii s-au batut in strada, langa Bacau, a ajuns la spital