Antena Meniu Search
x

Fiica regelui Hagi, actriță la 19 ani

Are 19 ani şi a moştenit gena de artist a tatălui. Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, este actriţă şi are deja rolul principal într-un film.

Vezi și

 Are 19 ani şi a moştenit gena de artist a tatălui. Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, este actriţă şi are deja rolul principal într-un film. Kira este Mara, eroina principală a peliculei "Bucureşti, te iubesc".

Şi în viaţa reală, fata Regelui Hagi a fost un copil bun. Acum este deja o domnişoară. Kira Hagi primeşte, la 19 ani, primele aplauze. Primele aplauze ca actriţă. Este Mara, eroina principală a filmului "Bucureşti, te iubesc".

4 ani, Kira Hagi a luat lecţii de actorie, iar de curând, trăieşte visul american. A fost admisă la una dintre cele mai prestigioase şcoli de actorie din SUA. A fost atrasă mai întâi de regie. La 13 ani, Kira îşi crea singură scenarii.

Le scria cu mâna ei. Apoi şi-a dat seama că îi place şi de partea cealaltă a camerelor. Aşa cum tatăl ei, Hagi, cucerea Lumea Nouă în '94 cu goluri şi driblinguri, Kira i-a convins pe americani de la academie cu două monoloage. Gică Hagi are o fiică actriţă, pe Kira, şi un băiat, Ianis, care deja joacă pentru echipa naţională de fotbal de tineret.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Fiica regelui Hagi, actriță la 19 ani