Antena Meniu Search
x

Fiu de politist, membru al unei retele care lua credite cu acte false

Au fost descinderi la familia unui politist din Timis, astazi! Mascatii i-au ridicat fosta sotie si copilul, in varsta de 17 ani, pe care-i banuiesc ca fac parte dintr-o retea care lua credite cu acte false

Vezi și

Mama si fiu. Fosta sotie si copil de politist al IPJ Timis. Amandoi tac si amandoi isi tin capul in pamant. Impreuna au fost saltati azi, suspectati ca fac parte dintr-o retea care lua din banca credite cu acte false! Baiatul de 17 ani ar fi chiar cel care falsifica toate actele, indrumat de mama lui. Mascatii au saltat aproape 40 de suspecti.

El spune ca nu. Politistii il contrazic. In total, astazi, mascatii din Timis au descins in 31 de locuinte. Pe ea au saltat-o mascatii, direct de-acasa. N-a spus nimic in fata jurnalistilor, dar cu politistii a avut o discutie lunga. Practic, liderii grupului puneau la punct acte pe numele unor pensionari fictivi din Ministerul Apararii si din MAI. Iar apoi racolau persoane in varsta, care sa ridice banii din banca.

"Sunt suspectati ca in perioada anilor 2010 - 2013 ar fi obtinut mai multe credite bancare, folosindu-se de documente false. Creand un prejudiciu pana la aceasta ora de peste 400 de mii de lei", a declarat Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Infractorii ar activa, de fapt, inca din 2007. Doi dintre ei au fost chiar retinuti la sfarsitul lui 2012, prinsi in timp ce incercau sa ridice un credit obtinut cu acte false. Suspectii au fost dusi la DIICOT - Serviciul Teritorial Timisoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Fiu de politist, membru al unei retele care lua credite cu acte false