Antena Meniu Search
x

Florentina Prisăcaru suferă de o formă extrem de rară de cancer şi are nevoie de ajutor pentru a supravieţui

Florentina Prisăcaru, o tânără cu un mare viitor în jurnalism, absolventă a Intact Media Academy, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a putea supravieţui.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 31.08.2018, 14:41

Florentina Prisăcaru suferă de o formă extrem de rară de cancer şi are nevoie de ajutor
Florentina Prisăcaru suferă de o formă extrem de rară de cancer şi are nevoie de ajutor - Facebook

Florentina Prisăcaru, o tânără cu un mare viitor în jurnalism, absolventă a Intact Media Academy, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a putea supravieţui.

Florentina a primit, în primăvara acestui an, o veste teribilă. În urma unor analize medicale, ea a fost diagnosticată cu o formă de cancer extrem rar întâlnită: sarcom de părţi moi.

Din nefericire, cancerul de care suferă Florentina este deja în stadiul 4, însă ea este hotărâtă să lupte pentru viaţa ei.

După ce medicii din Europa i-au spus că nu există tratament pentru această boală teribilă, Florentina a descoperit un tratament experimental în Statele Unite ale Americii şi în Canada.

Pe acelaşi subiect

Totuşi, pentru a ajuns să urmeze acest tratament de lungă durată, Florentina are nevoie de o sumă impresionantă de bani, target-ul fiind de aproximativ 500.000 de dolari. O sumă enormă pentru orice om.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei care vor să o ajute pe Florentina pot dona sume de bani în contul RO85BTRLRONMFRT254280401.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Florentina Prisăcaru suferă de o formă extrem de rară de cancer şi are nevoie de ajutor pentru a supravieţui