Antena Meniu Search
x

Fraude in numele postului Euforia TV

EuforiaTV a primit mai multe sesizari, conform carora persoane necunoscute strang sume de bani in numele postului. Euforia TV neaga in mod categoric legatura cu aceste persoane care actioneaza in mod complet ilegal, strangand sume de bani in mod fraudulos.

Vezi și

Persoane necunoscute, aflate in locuri publice, respectiv mall-uri sau magazine din Bucuresti si Timisoara afirma ca strang sume de bani in numele postului de televiziune Euforia TV si pretind in mod fraudulos ca fac inscrieri la casting pentru copii, folosind numele emisiunii "Shopping-ul, pasiunea mea" - emisiune care a iesit din grila Euforia TV de mai bine de doi ani.

Sumele solicitate variaza intre 60 RON si 300 Euro. Euforia TV/Antena Group neaga in mod categoric legatura cu aceste persoane care actioneaza in mod complet ilegal, strangand sume de bani in mod fraudulos, folosind numele televiziunii Euforia. Euforia TV nu solicita si nu a solicitat niciodata sume de bani pentru proiecte sau emisiuni din grila si totodata nu organizeaza nici un fel de casting pentru copii in aceasta perioada.

Va rugam, asadar, sa nu dati curs in nici un fel acestor invitatii, intrucat nu au nic i o legatura cu postul de televiziune mai sus mentionat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Fraude in numele postului Euforia TV