Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fundatia Vodafone sustine spitalul "Marie Curie"

Fundatia Vodafone vine in sprijinul nou-nascutilor de la Spitalul "Marie Curie" din Capitala. Va finanta integral constructia unei sectii de terapie intensiva pentru ei. Fundatia implineste astazi 15 ani de fapte bune pentru comunitatea din tara noastra

de Redactia Observator

la 17.06.2013 , 17:52

In cei 15 ani de activitate, fundatia Vodafone se poate lauda cu peste 700 de programe sociale pe care le-a initiat in parteneriat cu organizatii non profit din intreaga tara. Iar aniversarea de astazi este sarbatorita cu proiecte noi si o investitie pe masura: peste doua milioane de euro. Fundatia va finanta integral constructia unei sectii de terapie intensiva pentru nou-nascuti la Spitalul "Marie Curie" din Capitala. “Lucram la a descoperi care sunt proiectele care fac cea mai diferenta si ajuta cei mai multi oameni. Cautam de asemenea profesionisti de top care sa transforme totul in realitate. Nu e vorba doar despre bani”, a spus Inaki Berroeta.

Sunt, insa, fonduri de care spitalul avea nevoie. Actuala sectie nu poate prelua decat jumatate dintre copiii care au nevoie de internare urgenta. “Stiam ce se va intampla, stiam ca vor veni foarte multi copii. N-as putea sa spun ca este ambitios. Este normalitatea lucrurilor”, a precizat Catalin Cirstoveanu, seful Sectiei de Terapie Intensiva a spitalului “Marie Curie”.

In plus, fundatia va finanta si renovarea Centrului de Pregatire pentru Asistenta Medicala de la Targu Mures. Astfel, cadrele medicale din sistemul de asistenta de urgenta vor avea spatii pentru traininguri si simulari ale unor situatii reale si vor invata sa salveze tot mai multe vieti.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Fundatia Vodafone sustine spitalul "Marie Curie"