Antena Meniu Search
x

Furtunile fac ravagii în continuare. În apropiere de Reşiţa vijelia a doborât copaci care au blocat traficul feroviar

Este a doua zi consecutiv când furtunile fac ravagii! Zeci de gospodării sunt inundate în judeţul Neamţ. În apropiere de Reşiţa vijelia a doborât copaci care au blocat traficul feroviar. Călătorii au fost cei care au îndepărtat crengile ca să-şi poată continua drumul.

Vezi și

Este a doua zi consecutiv când furtunile fac ravagii! Zeci de gospodării sunt inundate în judeţul Neamţ. În apropiere de Reşiţa vijelia a doborât copaci care au blocat traficul feroviar. Călătorii au fost cei care au îndepărtat crengile ca să-şi poată continua drumul. Iar în judeţul Dâmboviţa o bătrână de 81 de ani a rămas fără casă după ce puhoaiele i-au intrat în toate camerele.

O pisică s-a refugiat pe acoperiş, un căţel s-a cocoţat pe câţiva bolovani, în timp ce o bătrână priveşte neputinciosă din prispa casei dezastrul. Debitul unui pârâu a crescut atât de mult în satul Vânători din Neamţ, încât, pe uliţe, apa a ajuns să depăşească 20 de centimetri.

În ultimul moment oamenii şi-au scos din grajduri animalele şi s-a pus la adăpost. De ieri şi până azi doar în judeţul Neamţ şase localităţi au fost deja afectate de inundaţii. În ajutor, pompierii militari au venit cu motopompe.

În apropiere de Reşiţa mai mulţi pasageri într-un tren nu au mai aşteptat venirea ajutoarelor, după ce mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt pe calea ferată. Între staţiile Colțan și Moniom, pe ruta Reşiţa-Timişoara, circulaţia a fost oprită mai bine de două ore.

În Dâmboviţa, deşi au trecut câteva zile de la furtuna nimicitoare, spaima oamenilor se simte şi acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Furtunile fac ravagii în continuare. În apropiere de Reşiţa vijelia a doborât copaci care au blocat traficul feroviar