Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea: “Bucureștenii vor avea apă caldă și căldură, mai mult decât până acum”

Alimentarea cu energie termică și apă caldă nu va mai putea fi oprită, ca până acum, după intrarea RADET in insolvență, spune primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Alimentarea cu energie termică și apă caldă nu va mai putea fi oprită, ca până acum, după intrarea RADET in insolvență, spune primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, potrivit digi24.ro.

RADET a fost mandatată să ia măsuri economice și judiciare, inclusiv insolvența, pentru a asigura continuitatea livrării agentului termic, a spus miercuri Firea.

Nu vor avea loc disponibilizări, insolvența este ”o modalitate de a salva entitatea economic și de a restructura regia care a ajuns în prag de faliment”, a spus ea.

Va avea aloc o relansare a activității RADET, promite edilul șef. ”Asigur bucureștenii că vor avea la timp apă caldă și căldură și de abia acum putem da garanții. (Înainte – n.red.) primeam la două zile notificări de la ELCEN (producătorul agentului termic – n.red.)”, a spus ea. Firea cere Guvernului și o reformă a ELCEN, nu doar a RADET.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Gabriela Firea: “Bucureștenii vor avea apă caldă și căldură, mai mult decât până acum”