Antena Meniu Search
x

Video Gafa făcută de un medic de familie din Vaslui ar putea să îl coste. A crezut că vorbeşte cu asistenta şi şi-a vorbit de rău chiar pacientul de la telefon

Un medic de familie din Vaslui ar putea plăti scump un moment de neatenţie. Deranjată că a fost sunată pe numărul personal de o pacientă, femeia a vrut să-şi apeleze asistenta să-şi spună nemulţumirea.

de Redactia Observator

la 24.03.2022, 13:42

Vezi și

Numai că numărul format a fost tot al pacientei care a auzit toate injuriile şi a înregistrat convorbirea. Totul ar fi pornit după ce pacienta, mamă a unui copil cu handicap, ar fi solicitat de mai multe ori o adeverinţă medicală.

Pentru că trebuia să facă mereu un drum de zeci de kilometri pentru vizita la cabinet, femeia a căutat numărul de telefon al medicului de familie pe internet, în speranţa că o va convinge să-i elibereze documentul. Acum pacienta spune că îşi va da în judecată medicul şi va va depune o plângere la Colegiul Medicilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Gafa făcută de un medic de familie din Vaslui ar putea să îl coste. A crezut că vorbeşte cu asistenta şi şi-a vorbit de rău chiar pacientul de la telefon