Antena Meniu Search
x

Gardian reţinut pentru luare de mită

O afacere ilegală în închisoare l-a adus după gratii pe un gardian de la Penitenciarul Arad. Bărbatul a fost reţinut aseară, pentru 24 de ore, fiind acuzat de luare de mită

Vezi și

O afacere ilegală în închisoare l-a adus după gratii pe un gardian de la Penitenciarul Arad. Bărbatul a fost reţinut aseară, pentru 24 de ore, fiind acuzat de luare de mită

Ar fi luat 1.000 de lei că să-i ducă unui deţinut un telefon mobil. Şi n-ar fi la prima astfel de faptă. Bărbatul neagă acuzaţiile şi spune că ar fi împrumutat de fapt banii.

Ştiu procurorii, care l-au ridicat pe gardian chiar în timpul serviciului, în vreme ce însoţea duba cu detinuţi de la închisoare către instanţă. Bărbatul de 46 de ani lucrează în Penitenciarul de maximă siguranţă Arad din 1999.

Inculpatul s-a mai aflat în atenţia organelor judiciare pentru comiterea aceloraşi gen de fapte

Anchetatorii spun că ieri agentul a fost contactat de un fost puşcăriaş care i-a cerut să îi ducă un telefon mobil unui prieten încătuşat. Suspectul ar fi acceptat şi i-ar fi cerut pentru asta 1.000 de lei. În faţa anchetatorilor însă, agentul n-a recunoscut nimic. Ba chiar a susţinut că banii erau un împrumut.

Acesta îi aborda pe deţinuţi de la locul de deţinere spre tribunal, moment în care încerca să le plaseze acele obiecte interzise. Sumele de bani fiind primite şi percepute de la persoane din afara penitenciarului.

Agentul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Gardian reţinut pentru luare de mită