Antena Meniu Search
x

George Copos este aproape de libertate

Comisia penitenciarului Rahova i-a aprobat eliberarea pentru că fostul finanţator de la Rapid ar fi dat dovadă de bună purtare şi a scris cărţi în închisoare. Următorul pas şi ultimul depinde de judecători

Vezi și

George Copos este aproape de libertate. Comisia penitenciarului Rahova i-a aprobat eliberarea pentru că fostul finanţator de la Rapid ar fi dat dovadă de bună purtare şi a scris cărţi în închisoare. Următorul pas şi ultimul depinde de judecători

Dar va fi iată, primul ieşit din controversatul şi greul dosar al Transferurilor.

Este greu de spus acum când exact ar putea fi eliberat George Copos pentru că mai e cale lungă până acolo. S-a făcut doar un prim pas prin avizul dat de comisia penitenciarului Rahova. Acum urmează un proces în care să se analizeze eliberarea lui George Copos la Judecătoria Sectorului 5.

Şi chiar dacă judecătorii de acolo spun în 11 februarie, fără alte amânări, că poate pleca acasă, nici atunci nu se ştie dacă îl vom şi vedea liber pe Copos pentru că decizia de acolo poate fi contestată conform procedurilor. Abia Tribunalul Bucureşti are ultimul cuvânt în acest caz. Aşadar, dacă ar fi să fac o estimare, undeva prin vară cel mai curând Copos ar putea fi liber.

George Copos are de ispăşit 4 ani de închisoare în urma contopirii pedepselor din cele două doasre în care a fost condamnat, Loteria 1 şi Dosarul transferurilor de jucători de fotbal. A fost condamnat atunci alături de nume grele: Fraţi Giovani şi Victor Becali, Cristi Borcea, Gică Popescu şi alţii. Mai este însă cercetat în dosarul Loetria doi care este acum pe rolul instanţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » George Copos este aproape de libertate