Antena Meniu Search
x

Germania si Franta ne viziteaza tara de la inaltime

Pasionatii de zbor din intreaga Europa au "aterizat" in Romania. Mai exact pe aerodromul din Siria. Au venit cu zecile, la bordul propriilor avioane

Vezi și

E drept, vorbim de aparate de zbor de mici dimensiuni, dar in care s-a investit o avere. Turistii pe care putem sa-i numim cu usurinta de lux au venit la noi sa admire frumusetile naturale ale tarii.

Peste 40 de proprietari de aparate ultrausoare, motodeltaplane sau girocoptere, au venit din Franta, Germania sau Marea Britanie sa ne viziteze tara de la inaltime. "Vom face un traseu pana la Tulcea. Caransebes, Brasov, Bucuresti", a explicat Dan Cojocaru, organizator.milar.

Nu sunt straini de tara noastra pentru ca raidul de acum este, de fapt, o continuare a unei aventuri inceputa in 2009. Si atunci pasionatii au strabatut Europa la bordul propriilor aparate de zbor, ca sa ajunga in final in Delta Dunarii. Si nu au fost deloc putini. Pretul unui aparat de zbor poate ajunge pana la 100 de mii de euro. "Este un hobby care te costa mult mai mult decat daca ai juca fotbal".

Dar pasionatiilor nu li se pare mult. Spun ca senzatiile traite sunt nepretuite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Germania si Franta ne viziteaza tara de la inaltime