Antena Meniu Search
x

Ghiozdane și rechizite pentru 1100 de elevi proveniţi din familii cu venituri modeste

1100 de elevi din România au început anul şcolar cu o surpriză care le-a luminat chipul de uimire şi de bucurie.

Vezi și

1100 de elevi din România au început anul şcolar cu o surpriză care le-a luminat chipul de uimire şi de bucurie. Proveniţi din familii cu venituri modeste, cu un singur părinte sau fără, copiii au primit în dar ghiozdane şi rechizitele necesare acestui an de studiu. 241 de astfel de cadouri au mers în Argeş şi Bihor, două din cele 11 judeţe în care Fundaţia Mereu Aproape şi partenerul său au început şcoala prin Campania "Lăsaţi-mă să învăţ".

Darurile, oferite elevilor de clasele a cincea şi a şasea, au fost distribuite de reprezentanţii firmei româneşti Ruris, partener al Fundatiei Mereu Aproape în Campania "Lăsaţi-mă să învăţ". 

În Vlădeşti, Argeş, pentru zeci de copii, mersul la şcoală este o dorinţă dar, uneori, şi un efort uriaş din partea familiilor.  

Campania "Lăsaţi-mă să învăţ" a Fundaţiei Mereu Aproape încurajează educaţia, urmăreşte reducerea abandonului şcolar şi a analfabetismului funciţonal, recuperarea cunoştinţelor pierdute de elevi prin absenţe de la ore, din motive financiare, şi deprinderea cunoştinţelor de viaţă independentă. Oricine crede că educaţia poate schimba, şi chiar salva, România, poate susţine Campania Fundaţiei Mereu Aproape.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Ghiozdane și rechizite pentru 1100 de elevi proveniţi din familii cu venituri modeste