Antena Meniu Search
x

Gică Popescu a aflat de la jurnale că a fost condamnat la închisoare!

Era la birou şi a plecat în grabă acasă, ca să-şi liniştească soţia şi copiii, care au plâns când au auzit. Apoi, şi-a sunat părinţii să-i roage să-l înţeleagă. Mama şi tatăl fostului căpitan al Barcelonei au stat astăzi de vorbă cu reporterii Observator.

Vezi și

Părinţii au aflat de condamnare de la televizor. Tot la televizor a văzut şi Gică Popescu că are de executat peste 3 ani de închisoare.

Cu greu s-a desprins Gică Popescu de ai lui. Fata şi băiatul abia veniseră de la şcoală, iar soţia, Luminiţa, şi-a chemat sora să-i fie alături. Cumnatul Hagi nici nu era în oraş.

Iar până la comisionul încasat de la Galatasaray, cariera lui Gică Popescu a fost fără pată. A plecat de acasă la 16 ani, îmbrăcat în blugii surorii lui, şi din primul salariu, la Craiova, şi-a cumpărat şi el o pereche.

După 10 ani, Popescu a ajuns primul căpitan străin al Barcelonei şi lider al naţionalei. Statuia s-a prăbuşit de pe soclu acum 7 ani când a apărut în boxa acuzaţilor, în Dosarul Transferurilor. Motivul? Un milion de dolari primiţi de la clubul turc pentru intermedierea unui transfer.

N-ar fi luat el milionul. Dar înainte să înceapă ancheta, Popescu a achitat fiscului 400 de mii de euro. Părinţii lui cred că ar fi fost liber azi dacă nu ar fi vrut să ajungă preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Gică Popescu a aflat de la jurnale că a fost condamnat la închisoare!