Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, ales de hotii de tablouri drept cumparator

Hotii care au furat cele sapte tablouri din Rotterdam credeau ca Gigi Becali ar fi un cumparator perfect. Indivizii au fost interceptati de anchetatori, iar din convorbirile lor reiese clar ca il vizasera pe patronul Stelei drept client

Vezi și

Un dosar cu surprize, dar si cu multe peripetii. Dupa ce au fost furate, cele sapte tablouri au stat o noapte intreaga in portbagaj, pentru ca suspectii nu stiau ce sa faca cu ele. Apoi, au fost transportate in Romania, in perne, pentru ca cei de la vama sa nu isi dea seama ca acolo se afla tablourile. Odata ajunse in tara au devenit o reala problema pentru suspecti. Acestia nu stiau cui sa le vanda. Nu gaseau pe nimeni capabil din punct de vedere financiar sa cumpere operele de arta. Asa ca s-au gandit la Gigi Becali tocmai pentru ca stiau ca este un om bogat, insa totul a ramas la nivel de discutie pentru ca, daca luam in considerare declaratiile Olgai Dogaru, mama lui Radu Dogaru, cele sapte tablouri au fost arse intr-o soba din Carcaliu.

Suspectii incearca acum sa ii convinga pe judecatorii de la Sectorul 3 ca nu ar trebui sa se mentina arestarea preventiva si incearca sa obtina cercetarea in stare de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, ales de hotii de tablouri drept cumparator