Antena Meniu Search
x

Gigi Becali isi taie singur mielul de Paste!

Gigi Becali isi taie singur mielul de Paste! Si face branza din laptele muls chiar de el. Altfel nu mananca.

Vezi și

Pentru Gigi Becali, oul de Pasti pare bucuria suprema. Si ispita cea mai mare, care il scoate din biserica inainte de vreme. "Te lasa Diavolul sa stai toata noaptea in biserica? Nu te lasa! Diavolul spune: Du-te acasa acum, mananci un ou", considera Gigi Becali.

Si pe lista pacatelor culinare, Gigi Becali mai adauga ceva. “Eu nu pot sa traiesc fara branza! Nici macar in post. Postul il tii daca poti sa-l tii”, a mai afirmat latifundiarul din Pipera.

El recunoaste ca nu poate. E dependent de lapte si de branza, asa ca se trezeste primul, sa-si mulga oile. Cu mana lui. Aceeasi pe care poarta un ceas de mii de euro. “Am 30 de oi, pe care le mulg eu, beau lapte dimineata. Daca nu mulg eu, nu mananc. Eu trebuie sa mulg, ca sa mananc. Nu mulg eu, nu mananc”, sustine parlamentarul.

De Paste, Gigi Becali va pune pe masa mielul taiat chiar de el. Si laptele muls cu mana lui. Bucurii simple, pe care le va imparti doar cu familia. Dupa masa, Gigi Becali se va retrage in rugaciune. Asa cum face de fiecare data. “Nu sarbatoresc eu. Sarbatoreste inima si sufletul meu. Eu nu sarbatoresc decat duhovniceste, adica spiritual. Sa multumim, sa dam slava lui Dumnezeu”, concluzioneaza Gigi Becali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali isi taie singur mielul de Paste!