Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, speriat de ploşniţe şi şobolani

Gigi Becali face nopţi albe la Valu lui Traian. Îi e teamă ca nu cumva ploşniţele şi şobolanii care mişună în puşcărie să ajungă la el în celulă.

Vezi și

 Gigi Becali face nopţi albe la Valu lui Traian. Îi e teamă ca nu cumva ploşniţele şi şobolanii care mişună în puşcărie să ajungă la el în celulă.

Acasă vrea şi Gigi Becali. Cât mai repede şi măcar pentru puţin timp. Măcar în permisia de câteva zile pe care a solicitat-o deja conducerii închisorii. Aşa ar mai scăpa de nopţile albe de la Valu lui Traian. S-ar fi plâns că îi e teamă să pună geană pe geană în celulă, ca nu cumva să fie pişcat de ploşniţe sau muşcat de şobolani.

În curând, Alexandra, fiica mijlocie va împlini 18 ani. La majoratul Teodorei, fata cea mare, Becali n-a ajuns acasă. Mama lui se roagă însă la toţi sfinţii ca măcar acum să vină. A mers astăzi la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Bucureşti, la resfinţirea lăcaşului de cult. Cu punga plină pentru nevoiaşi şi cu lacrimi în ochi.

Şi Gigi a avut zi de rugăciune, ieri, de Sfânta Maria la capela puşcăriei. Dar nu mai stă doar la mila lui Dumnezeu. A cerut în instanţă să i se reducă 6 luni din pedeapsă, sporul adăugat pentru cazul Valiza.

Iar la un calcul simplu, în caz de reuşită, Becali are de gând să ceară eliberarea în noiembrie. Judecătorii de la Tribunalul Constanţa au amânat însă de două ori verdictul la cererea lui Gigi. Care pregăteşte şi o variantă de rezervă. Un coleg de celulă, profesor, îi redactează memoriile: poveşti despre bani, fotbal şi viaţa din închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, speriat de ploşniţe şi şobolani