Antena Meniu Search
x

Gigi Becali vrea să arate că închisoarea l-a făcut mai puternic

Nu vrea să fie găină, ci leu. Un leu educat. Adică unul care nu vorbeşte de rău.

Vezi și

 Nu vrea să fie găină, ci leu. Un leu educat. Adică unul care nu vorbeşte de rău. Gigi Becali vrea să arate că închisoarea l-a făcut mai puternic. L-a desprins de lucrurile lumeşti şi l-a făcut să se gândească mai mult la nemurirea sufletului.

Nici fotbalul nu-l mai preocupă ca pe timpuri. Nu mai suportă înjurăturile. Dar nici lacrimile celor cu care împarte aceeaşi cruce, în spatele gratiilor. Gigi Becali spune că s-a lepdat de vechiul Gigi. L-a schimbat cu unul nou.

Spiritual se simte bine. Cu alte cuvinte, e în formă. Puşcăria nu-l mai sperie. Aşa că s-a întors după gratii, la fel de senin cum pleca pe vremuri, la Parlamentul European. A fost vorbreţ cu presa, semn că emisiunile la care era invitat, i-au lipsit teribil.

Schimbarea la faţă l-a făcut să nu mai înjure, să nu mai jignească, să nu mai judece pe alţii. Închisoarea l-a făcut mai puternic. Aşa că, l-a îmbărbătat la telefon pe George Copos, închis la Penitenciarul Rahova.

Becali nu mai pune preţ nici pe fotbal. Îl interesează doar ca jucătorii de la Steaua să-i aducă bani. Cu ei vrea să facă fapte pentru oameni şi pentru sufletul. Şi cu asta, basta ar zice Războinicul Luminii. O titulatură care ar putea fi înlocuită acum cu cea de Leu domesticit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali vrea să arate că închisoarea l-a făcut mai puternic