Antena Meniu Search
x

Gogoserie cuprinsa de flacari

Flacari de cativa metri i-au pus pe jar pe sute de oameni in Resita. O gogoserie a luat foc, iar vapaia s-a extins la o statie de autobuz. Angajatii gogoseriei au incercat sa stinga singuri incendiul, dar au pierdut lupta cu flacarile

Vezi și

Doi oameni erau in gogoserie cand au izbucnit flacarile. N-au fugit, au incercat sa tina piept focului. Cand au vazut ca n-au nicio sansa in fata flacarilor, angajatii au fugit. Intre timp, un martor a sunat la 112. “Incendiul se manifesta violent, cu flacari mari si degajand un fum negru inecacios”, a declarat plutonierul major Nicolae Craciun, de la ISU Resita.

In gogoserie, erau mai multe butelii care puteau sari in aer in orice moment. “A existat pericolul de extindere la restul cladirii, la celelalte incaperi, dar am reusit sa-l localizam si sa-l stingem”, a mai spus Craciun.

Nu inainte ca flacarile sa cuprinda si statia de autobuz invecinata. Pompierii cred ca focul a pornit de la un scurt circuit la instalatia electrica a gogoseriei, care era veche si suprasolicitata.

Proprietarul afacerii nu are asigurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Gogoserie cuprinsa de flacari