Antena Meniu Search
x

Gol pușcă, un bărbat a fugit din casa amantei, la Craiova, și a fost alergat pe străzi de soțul înșelat (video)

Gol pușcă, un bărbat a fugit din casa amantei, la Craiova, și a fost alergat pe străzi de soțul înțșelat. Bărbatul fugea pe trotuar, iar din mașină era filmat de cel căruia "i-a pus coarne".

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.07.2020, 11:40

Craiova
Dezbrăcat, pe stradă, amantul a alergat aproape 3 km ca să scape de soțul înșelat - Captură video
  • Amantul a alergat gol pe străzi aproape 3 km.
  • Hainele au rămas în casa bărbatului înșelat.

Un bărbat din Craiova a fost alergat gol pușcă pe străzi, după ce a fost prins cu amanta în pat. Soțul femeii l-a fugărit cu mașina și l-a filmat, scrie Bogdan Bănică, în postarea de pe Facebook în care a publicat imaginile.

Bărbatul a alergat aproape trei kilometri prin Craiova, timp în care soțul înșelat a continuat să îl filmeze cu telefonul mobil și să râdă de el.

Din câte se pare, bărbatul surprins gol pe străzi a fost prins în casă cu soția celui care-l filma, în timp ce acesta vindea la magazinul familiei, din curtea gospodăriei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Speriat, amantul și-a lăsat toate hainele acolo și a ieșit fugind pe poartă, scrie Antena 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Gol pușcă, un bărbat a fugit din casa amantei, la Craiova, și a fost alergat pe străzi de soțul înșelat (video)