Antena Meniu Search
x

Video Google Maps actualizează harta României, urmând să viziteze peste 100 de oraşe din ţara noastră

Google Maps actualizează imaginile oraşelor şi autostrăzilor din România. În următoarele luni, maşinile Google Street View vor străbate şoselele ţării şi vor vizita peste 100 de localităţi din România.

de Adrian Obreja

la 25.03.2021, 17:24

Vezi și
  • Maşinile Google Street View ar urma să viziteze peste 100 de localităţi din România.
  • Maşinile Google Street au parcurs peste 16 de kilometri la nivel global.

Maşinile Google Street View vor trece prin cel puţin 100 de localităţi, respectiv prin localităţi precum Constanţa, Bucureşti, Ploieşti, Galaţi, Sibiu, Cluj sau Sighetul Marmaţiei.

Această operaţiune se petrece pentru a actualiza imaginile deja existente din ţara noastră. Vorbim despre maşini dotate cu camere speciale care pot face fotografii de tip 360 de grade.

Maşinile Google Street View au parcurs, până acum, peste 16 milioane de kilometri

Google Street View este un serviciu care este disponibil în România încă din anul 2010. Atunci au fost publicate primele imagini cu diferite obiective din ţara noastră. Ulterior, în 2012, s-a reuşit acoperirea întregului teritoriu al ţării cu astfel de imagini de tip 360 de grade. O altă actualizare a imaginilor a avut loc în 2019 şi iată că acum, în primăvara aceasta, maşinile Google Street View, dotate cu acele camere speciale care pot face fotografii de tip 360 de grade, se întorc în ţara noastră şi vor parcurge câteva zeci de mii de kilometri pentru a surprinde, pentru a capta imagini cu toate obiectivele din România.

Acest serviciu oferit de Google Maps este disponibil, la ora actuală, în peste 85 de ţări la nivel mondial. Sunt imagini care pot fi văzute inclusiv cu ajutorul telefonului mondial. Până acum, maşinile Google Street View au parcurs, la nivel mondial, peste 16 milioane de kilometri, ceea ce înseamnă că vorbim despre o distanţă care poate înconjura Pământul de peste 400 de ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Google Maps actualizează harta României, urmând să viziteze peste 100 de oraşe din ţara noastră