Antena Meniu Search
x

Două grupări rivale s-au bătut ca-n filme, într-un local din Giurgiu (Video)

Scene ca-n vestul sălbatic într-un restaurant din judeţul Giurgiu. Un bărbat a scos un pistol şi a semănat panică printre clienţi. Nu a apăsat pe trăgaci, însă, ameninţarea cu arma a fost urmată de o bătaie generală.

de Redactia Observator

la 25.11.2019, 21:08

Vezi și

Scene ca-n vestul sălbatic într-un restaurant din judeţul Giurgiu. Un bărbat a scos un pistol şi a semănat panică printre clienţi. Nu a apăsat pe trăgaci, însă, ameninţarea cu arma a fost urmată de o bătaie generală. În local s-au împărţit pumni şi picioare între două grupuri rivale. La mijloc au fost prinşi şi oameni nevinovaţi care ieşiseră la restaurant.

Ameninţări cu pistolul, lovituri cu pumnii, cu picioarele şi cu scaunele din local. Confruntarea violentă a avut loc la ora patru dimineaţa. Iată cum începe totul. 

Pe imaginile de pe camerele de supaveghere se vede cum unul dintre agresori scoate de sub geacă un pistol. Bărbatul luat ca ţintă se pregăteşte să riposteze cu un baston telescopic. 

Ceilalţi clienţi se ridică în grabă şi pleacă de la mese. Şi pistolarul se retrage. Îl lasă pe un amic să se "ocupe"... de victimă. Bărbatul este lovit cu pumnii, ca în ringul de box. 

În acest timp, un alt individ încearcă să-l imobilizeze pe clientul înarmat. Încolţit, scapă pistolul pe jos, însă după câteva secunde, acesta îşi recuperează arma şi face rost şi de o bucată ruptă dintr-un mobilier. 

Se năpusteşte cu sete asupra adversarului său, pe care un amic încearcă să-l salveze după ce aruncă un scaun în capul bătăuşilor. Noaptea trecută, cinci persoane au fost reţinute. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este vorba de o armă cu bile pe care bărbatul nu avea voie s-o deţină.

Două dintre victime vor să obţină certificate medico-legale. Printre agresori, sunt şi doi recidivişti. La audieri nu au putut explica motivul pentru care au declanşat războiul din restaurantul din Giurgiu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Două grupări rivale s-au bătut ca-n filme, într-un local din Giurgiu (Video)