Antena Meniu Search
x

Haine readuse la viață prin pictură

Cumpărăm foarte multe haine, iar când ne trezim că nu mai avem loc în dulapuri, începem să aruncăm.

de Redactia Observator

la 23.04.2020, 18:12

Vezi și
  • Haine pictate de mână în modele speciale.
  • O parte din vânzări vor fi donate.

Statisticile spun că, la nivel mondial, în fiecare secundă am arunca un camion de haine. Aşa s-a născut ideea reciclării vestimentare creative.

Alexandra:  Avem ca scop reciclarea denimului si a altor materiale din industria textila. Ne propunem să aducem arta în viaţa ta.

Linda: La un moment dat mi a venit ideea să realizez o pereche de jeanşi care să fie pictată mai artistic, să nu fie doar stropită cu vopsea, văzusem la casele mari de modă că încercau la acea vreme o variantă de vopsire şi de stropire a jeanşilor pe care îi aveau ei în colecţie, m am gândit să duc lucrurile mai departe. Mi-am luat toţi blugii din dulap, am făcut câteva modele pe care le am promovat mai departe. Toată lumea a dorit apoi să îşi aducă proprii blugi să îi transform prin pictură, în atelier.

Alexandra: Folosim croitoria si pictura manuala si redam oamenilor haine deosebite, creative. Noi vom incerca sa le recroim sa le pictam manual in asa fel incat sa devina piese vestimentare care sa spuna o poveste.

Linda: Învăţăm să facem design propriu, să recuperăm materialul care se poate reutiliza şi să îl transformăm în alt obiect de purtat. Nu ştim să coasem măşti, halate, dar putem să oferim cotă parte din vânzări către cauze care ajută spitalele. Acum nu vă sfătuim decât să staţi în case, să treacă mai repede această perioadă şi să ne putem reîntoarce la businessurile noastre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Haine readuse la viață prin pictură