Antena Meniu Search
x

Haine şi încălţăminte FURATE din depozitele mai multor societăţi comerciale, VÂNDUTE la colţ de stradă PE LITORAL! Cum îşi făceau HOŢII "provizii"

Au furat haine şi încăţăminte din mai multe societăţi comerciale, ca să le vândă pe litoral! Patru persoane din judeţul Ilfov au dat spargeri după spargeri, producând pagube de nu mai puţin de 100 de mii de euro.

Au furat haine şi încăţăminte din mai multe societăţi comerciale, ca să le vândă pe litoral! Patru persoane din judeţul Ilfov au dat spargeri după spargeri, producând pagube de nu mai puţin de 100 de mii de euro.

Potrivit anchetatorilor, indivizii ar fi sustras marfa din depozitele firmelor pe care le-au spart, încă din luna mai. Cum? Închiriau hale în apropiere, folosind nume false, după care acţionau. 

Cei patru au fost prinşi în flagrant de autorităţile din Ilfov şi s-au ales acum cu un dosar penal, sub acuzaţii de furt calificat.

Redăm mai jos comunicatul de presă emis în data de 28 iulie 2017,de IPJ Ilfov, cu privire la dosarul deschis pe numele vinovaţilor.

Pe acelaşi subiect

"Polițiștii de investigaţii criminale din I.J.P. Ilfov au depistat în flagrant o grupare formată din patru persoane, specializată în spargeri de depozite şi societăţi comerciale.

În fapt, în perioada mai-prezent, cei în cauză au sustras bunuri, în special materiale textile şi incălţăminte, din mai multe depozite şi societăţi comerciale, provocând un prejudiciu de peste 100.000 de euro.

În perioada menţionată, bărbaţii obişnuiau să închirieze, folosind identităţi false, depozite alăturate celor din care doreau să sustragă bunuri, apoi aceştia spărgeau depozitele prin interiorul celor închiriate, sustrăgând mafă pe care o comercializau, pe litoralul românesc.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astăzi, în jurul orei 1700, bărbaţii au fost prinşi în flagrant, pe strada Colentina, din Bucureşti, la scurt timp după ce au sustras mai multe bunuri din incinta unui depozit.

Persoanele au fost conduse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale a persoanelor în cauză", este comunicatul oficial al IPJ Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Haine şi încălţăminte FURATE din depozitele mai multor societăţi comerciale, VÂNDUTE la colţ de stradă PE LITORAL! Cum îşi făceau HOŢII "provizii"