Antena Meniu Search
x

Handbalist lovit cu o sticlă în cap. Sportivul s-a prăbuşit într-o baltă de sânge!

Un handbalist din Reşiţa a trecut pe lângă moarte, după ce administratorul unui bar din oraş l-a lovit cu o sticlă în cap. Sportivul a ajuns direct pe masa de operaţii, cu o hemoragie puternica. Însă totul ar fi fost un gest de apărare al administratorului, spun anchetatorii.

Vezi și

Un handbalist din Reşiţa a trecut pe lângă moarte, după ce administratorul unui bar din oraş l-a lovit cu o sticlă în cap. Sportivul a ajuns direct pe masa de operaţii, cu o hemoragie puternica. Însă totul ar fi fost un gest de apărare al administratorului, spun anchetatorii.  El a vrut să-l dea afară pe sportiv din cauză că era foarte băut, moment în care handbalistul a început bătaia.

Handbalistul s-a remarcat şi în afara terenului de joc, atunci când a pornit scandalul într-un bar din oraş. După prea multe pahare de alcool, el a sărit la bătaie în faţa administratorului care voia să îl dea afară, tocmai pentru a evita un conflict. Cearta a degenerat şi, după ce a fost lovit cu o sticlă, sportivul s-a prăbuşit într-o baltă de sânge.

Cel care a chemat ambulanţa a fost chiar administratorul barului, care şi-a dat seama de nenorocirea pe care a produs-o. Sportivul a fost la un pas de moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Handbalist lovit cu o sticlă în cap. Sportivul s-a prăbuşit într-o baltă de sânge!