Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 04/01/2017. Taurii sunt plini de umor, dar nu toată lumea gustă din glumele lor

Taurii sunt plini de umor. Din păcate, anumite persoane nu vor gusta glumele lor. Astfel, sunt posibile mici dispute.

Vezi și

Nativii din zodia Berbec tratează totul cu răbdare şi calm. Acesta ar putea fi secretul reuşitelor de astăzi la mai toate capitolele.

Taurii sunt plini de umor. Din păcate, anumite persoane NU vor gusta glumele lor. Astfel, sunt posibile mici dispute.

Gemenii sunt foarte vorbăreţi. Asta este de Bine pentru că vor reuşi să îşi facă noi prieteni alături de care vor demara activităţi profitabile.

În schimb, Racii NU vor fi foarte prietenoşi la primele ore ale dimineţii, însă primirea unei veşti bune îi va face să fie numai un zâmbet.

Pe acelaşi subiect

Nativii din zodia Leu NU au motive să se plângă din punct de vedere financiar. Banii trag de ei şi le vor fi de mare ajutor pentru a pregăti partenerului de viaţă o surpriză.

Şi Fecioarele vor avea ceva surprize plăcute în plan profesional. Anumite aşteptări ale lor se pot materializa.

Balanţele sunt cam delăsătoare în ceea ce priveşte munca şi este posibil să aibă parte de ceva discuţii aprinse la birou.

Scorpionii ar trebui să-şi selecteze cu o mai mare atenţie oamenii de care se înconjoară. Unii dintre ei NU sunt bine intenţionaţi în ceea ce-i priveşte.

Săgetătorii vor fi uşor irascibili astăzi. Responsabilităţile pe care le au pe umeri le creează un mare disconfort emoţional.

Capricornii vor fi numai un zâmbet. Vor obţine ceea ce îşi doresc în plan profesional, iar asta le va da mari satisfacţii.

Pentru Vărsători este o zi bună pentru investiţii. Dacă au ceva bani pentru asta, şi curajul necesar îi vor recupera înzecit.

Iar cu nativii din zodia Peşti NU e prea uşor să vă înţelegeţi astăzi. Se pare că nimic NU o sa fie pe placul lor.

Acestea au fost previziunile astrale!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 04/01/2017. Taurii sunt plini de umor, dar nu toată lumea gustă din glumele lor