Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 21 decembrie 2017. Capricornii vor avea o atmosferă mult mai caldă în relaţia de cuplu. Veşti grozave pentru unele semne ale zodiacului

Berbecii vor participa la o reuniune cu prietenii sau sărbătoresc un succes de grup şi vor avea parte de o companie excelentă.

Vezi și

Berbecii vor participa la o reuniune cu prietenii sau sărbătoresc un succes de grup şi vor avea parte de o companie excelentă.

Taurii se vor implica în pregătirea şi desfăşurarea unui eveniment, poate vor primi şi bani pentru munca depusă.

**** 

Gemenii vor face astăzi cumpărături, vor pune casa la punct, vor termina curăţenia şi amenajările interioare.

Pe acelaşi subiect

**** 

Racii vor primi un semn de atenţie din partea unui admirator. Poate fi vorba despre un buchet de flori sau o bijuterie.

****

Este posibil ca Leii să cheltuie mai mult decât şi-au propus, dar dorinţa de a-i vedea pe ceilalţi fericiţi e mai puternică decât orice calcul. 

****

Fecioarele vor avea parte de o întâlnire cu o persoană specială de care îi leagă nişte amintiri frumoase.

****

Balanţele sunt foarte ataşate de partenerul de viaţă în această perioadă, aşa că se gândesc la un cadou perfect pentru a le demonstra iubirea.

****

Inima îi va îndemna pe Scorpion să ierte o persoană care le-a greşit, chiar şi intenţionat. Aşadar, se pare că au trecut la un plan superior de înţelegere a firii umane.

****

Săgetătorii vor fi invitaţi la o ceremonie sau la o serbare, unde se împart premii, iar norocul va fi de partea lor.

**** 

Capricornii vor avea o atmosferă mult mai caldă în relaţia de cuplu, Venus o să îi ajute să fie fericiţi. Vor scăpa de situaţiile neplăcute şi îşi vor canaliza toată atenţia pe familie, casă, mai ales acum, în perioada sărbătorilor.

****

Se pare că Vărsătorii îşi vor consuma economiile pe cadouri. Mai au de gând să plătească un sejur la schi sau la săniuş. Undeva, unde vor putea face mişcare.

**** 

Iar Peştii vor rezolva astăzi problemele ce ţin de cazare şi transport pentru vacanţa de sărbători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei, 21 decembrie 2017. Capricornii vor avea o atmosferă mult mai caldă în relaţia de cuplu. Veşti grozave pentru unele semne ale zodiacului