Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 27 februarie 2017. Mai mulţi banii în buzunar pentru Lei, iar Vărsătorii vor avea parte de o ofertă de nerefuzat

Berbecii sunt foarte motivaţi, la fel ca şi Balanţele. Sunt însă şi câţiva nativi care nu vor începe săptămâna în forţă.

Vezi și

Berbecii sunt foarte motivaţi, la fel ca şi Balanţele. Sunt însă şi câţiva nativi care nu vor începe săptămâna în forţă.

Berbecii încep săptămâna motivaţi. Au planul de atac bine pus la punct şi vor realiza cu uşurinţă tot ceea ce şi-au propus.

Taurii se simt neglijaţi şi abandonaţi de către persoana iubită, iar asta îi face să fie morocănoşi şi cu mai puţin chef de vorbă.

Gemenii se vor implica în activităţi dificile şi sprijinul lor va fi indispensabil.

Pe acelaşi subiect

Racii vor obţine tot ceea ce îşi vor propune astăzi. Puterea lor de convingere va fi asul din mânecă.

Pentru Lei se anunţă posibile recuperări la capitolul financiar. Sunt înarmaţi cu viziune şi isteţime şi vor valorifica orice oportunitate de câştig financiar.

Fecioarele se vor ambiţiona şi vor face eforturi pentru a obţine ceea ce îşi doresc în plan familial. Cu multă perseverenţă, reuşita va fi de partea lor.

Balanţele nu vor sta locului o clipă astăzi, numeroasele activităţi din program le vor ocupa tot timpul. Însă, seara va fi plină de distracţie.

Scorpionii nu prea ştiu de glumă, sunt morocănoşi şi nu vor empatiza cu nevoile celor din jur.

În schimb, Săgetătorii sunt plini de umor şi reuşesc să transforme fiecare lucru mai neplacut ivit astăzi, într-unul amuzant.

Pentru Capricorni nu este o zi bună pentru investiţii, aşa că ar fi mai bine să lase afacerile deoparte şi să petreacă mai mult timp cu familia.

Varsătorii vor da uitării planurile pe care le aveau. Un apropiat le face o propunere riscantă pe care o acceptă fără să ezite.

Iar Peştii vor fi şi ei bine dispuşi şi plini de optimism şi nu se vor lăsa afectaţi de situaţiile mai neplăcute de astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei, 27 februarie 2017. Mai mulţi banii în buzunar pentru Lei, iar Vărsătorii vor avea parte de o ofertă de nerefuzat