Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 27/01/2017. Fecioarele nu acceptă jumătăţile de măsură

Fecioarele nu acceptă jumătăţile de măsură. Vor face orice le va sta în putinţă în plan profesional!

Vezi și

Fecioarele nu acceptă jumătăţile de măsură. Vor face orice le va sta în putinţă în plan profesional!

Nativii din zodia Berbec nu sunt în apele lor şi asta le taie complet cheful de vorbă. Acordaţi-le puţină înţelegere sau evitaţi-i pentru a nu isca certuri inutile!

Pentru Tauri se anunţă o zi favorabilă din punct de vedere social. Stau foarte bine la capitolul comunicare şi vor avea numai de câştigat.

Gemenii sunt copleşiţi de romantism astăzi, pregătesc tot felul de surprize persoanei iubite, aşa că în plan sentimental viaţa este roz.

Pe acelaşi subiect

În schimb, Racii sunt hotărâţi să lenevească şi să facă numai ce îşi doresc. Aşa că amână orice întâlnire sau ieşire cu amicii.

Leii au un chef de distracţie şi o poftă de viaţă încât cei din jur reuşesc cu greu să ţină pasul cu ei. Ar trebui să nu exagereze!

Fecioarele nu acceptă jumătăţile de măsură. Vor face orice le va sta în putinţă în plan profesional, să obţină totul sau nimic.

Balanţele îşi vor lua o binemeritată pauză. După mai multe zile încărcate astăzi vor avea în sfârşit timp să iasă cu prietenii în oraş.

Din neglijenţă sau grabă, Scorpionii vor fi predispuşi să gafeze în acestă zi. Dacă nu vor fi foarte atenţi s-ar putea trezi cu foarte multe probleme pe cap.

Săgetătorii vor reuşi să treacă imediat peste neînţelegerile apărute acasă. Vor prefera să lase de la ei doar pentru a avea linişte în jur.

Se anunţă o zi productivă pentru Capricorni, iar instinctul şi intelectul îi transformă în câştigători. Se recomandă un gram în plus de încredere.

Vărsătorii au vorba dulce astăzi, vor reuşi să capteze atenţia celor din jur şi să trezească interesul acestora pentru ideile lor pline de inspiraţie.

Nativii Peşti îşi dedică timpul familiei. Ştiu că au cam neglijat acest aspect şi încearcă să recupereze momentele pierdute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 27/01/2017. Fecioarele nu acceptă jumătăţile de măsură