Antena Meniu Search
x

Trei hoți, prinși după ce au făcut accident cu taxiul. Dăduseră o spargere și fugeau cu prada

Ghinion pentru o bandă de hoţi! Trei tineri care au dat mai multe spargeri într-o comună din judeţul Braşov au fost prinşi după ce au făcut accident cu taxiul. Tocmai îşi luau tălpăşiţa de la ultimele case jefuite.

Vezi și

Ghinion pentru o bandă de hoţi! Trei tineri care au dat mai multe spargeri într-o comună din judeţul Braşov au fost prinşi după ce au făcut accident cu taxiul. Tocmai îşi luau tălpăşiţa de la ultimele case jefuite. Şoferul pe care l-au lovit a sunat la poliţie, iar când au ajuns, agenţii au găsit bunurile furate împrăştiate pe şosea. Şi-au dat seama imediat că au de-a face cu nişte infractori. Şi i-au prins după câteva ore.

Tinerii, dintre care doi sunt minori, au băgat spaima în locuitorii unui sat din comuna Bran. În ultima vreme, au dat mai multe spargeri. Iar acum două nopţi au jefuit încă două case.

Nu le-a mers însă la nesfârşit. Şi-au chemat un prieten, şofer de taxi, care îi ajuta să transporte bunurile furate, şi au plecat în goană. Numai că taximetristul a a lovit o altă maşină.

Şoferul lovit a sunat la poliţie, iar agenţii care au venit să ancheteze accidentul au găsit bunurile furate împrăştiate pe şosea. Şi-au dat seama că nu este o simplă tamponare, ci un caz de furt calificat. Cei trei hoţi şi taximetristul complice au fost prinşi la scurt timp.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. Cei doi minori au fost reţinuţi deocamdată pentru 24 de ore, iar celălalt hoţ va sta după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Trei hoți, prinși după ce au făcut accident cu taxiul. Dăduseră o spargere și fugeau cu prada