Antena Meniu Search
x

Video Cum arată parcul de agrement inaugurat la Brazi şi pentru care s-au făcut investiţii de 5,5 milioane de euro

În comuna Brazi, din Prahova, locuitorii aşteaptă autobuzul în staţii cu aer condiţionat ca în Dubai, copiii merg la şcoli ca în afară, iar acum autorităţile au amenajat un parc demn de o ţară extrem de bogată. 5,5 milioane de euro atât a costat amenajarea parcului întins pe 12,5 hectare de teren. Cei care vin aici să se relaxeze au la dispoziţie numeroase atracţii: locuri de joacă pentru cei mici, terenuri de tenis, zone pentru grătar şi chiar un lac de agrement.

de Cristi Georgescu

la 07.05.2021, 17:14

Vezi și
  • Accesul în parcul de agrement din Brazi se face contra sumei de 5 lei.

Toţi cei care ajung în parcul de agrement rămân impresionaţi. Localitatea Brazi şi-a căpătat în timp titulatura de cea mai bogată şi prosperă zonă. Şi continuă să îşi păstreze titlul. Ceea ce înainte era câmp cât vedeai cu ochii, s-a transformat acum într-un proiect care atrage sute de curioşi zilnic. ”Toată suprafaţa care e la momentul actual în această locaţie se cifrează la un număr de 12,5 hectare, în care sunt locuri de joacă pentru copii, sunt locuri de relaxare pentru persoanele vârstnice, sunt anumite fântâni.”, spune Radu Leonaș, primar Brazi. Atracţia principală este lacul întins pe două hectare, în mijlocul căruia este amplasată o scenă pentru evenimente. Iar spre bucuria locuitorilor, bărcile şi hidrobicicletele nu lipsesc.

Autorităţile din Brazi vor reabilitarea Conacului Nicolau

Plimbarea cu hidrobicicleta sau cu barca pe lacul din parcul comunei Brazi este cu siguranţă o experienţă şi pentru că au fost Sărbătorile Pascale, cei interesaţi de distracţie au avut accesul liber. În schimb, de săptămâna viitoare vor achita o taxă de numai cinci lei pentru a se bucura în voie de distracţie. Parcul cu alei generoase, pistele de biciclete şi zonele de grătar au trezit în scurt timp şi interesul locuitorilor din afara comunei. ”Avem două terenuri de tenis de câmp şi un teren multifuncţional care e tot în incinta acestui parc, avem locuri de parcare, piste de biciclete, pistă de role, tot ce trebuie.”, spune Radu Leonaș, primar Brazi. Investiţia a costat 5,5 milioane de euro, bani asiguraţi din bugetul local. Primăria din Brazi are planuri mari pentru viitor. Edilul și-a propus reabilitarea Conacului Nicolau, dar și construirea unei piscine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Cum arată parcul de agrement inaugurat la Brazi şi pentru care s-au făcut investiţii de 5,5 milioane de euro