Antena Meniu Search
x

IMAGINI ȘOCANTE astăzi în București! O tânără dezbrăcată complet s-a urcat pe o mașină, în centrul Capitalei. Cum a reacționat la vederea jandarmilor (VIDEO)

Incident neobișnuit astazi dimineata in Capitala. Jandarmii au observat, în Piața Unirii, o tânără de 29 de ani, dezbrăcată complet, care se urcase pe o mașină si care refuza orice dialog cu oamenii legii. 

Incident neobișnuit astazi dimineata in Capitala. Jandarmii au observat, în Piața Unirii, o tânără de 29 de ani, dezbrăcată complet, care se urcase pe o mașină si care refuza orice dialog cu oamenii legii.

După mai multe încercări de a o îndepărta de pe mașină, jandarmii au reușit că o convingă să coboare, au acoperit-o cu haine și i-au recuperat bunurile aruncate în zonă.

”S-a încercat comunicarea cu persoana respectivă, care se afla într-o stare de șoc și nu-și amintea cum a ajuns în această situație. În timp ce se discuta cu persoana a fost solicitat sprijinul unui echipaj de la Ambulanță, pentru a prelua femeia și a-i oferi îngrijiri medicale de specialitate”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » IMAGINI ȘOCANTE astăzi în București! O tânără dezbrăcată complet s-a urcat pe o mașină, în centrul Capitalei. Cum a reacționat la vederea jandarmilor (VIDEO)