Antena Meniu Search
x

IMAGINI SOCANTE! Caine schingiuit in joaca

Cruzime fara margini, filmata si postata pe Internet! Doi tineri au lovit un caine cu o caramida. Aproape ca l-au omorat. Au ras cu pofta, in timp ce animalul abia se tara

Vezi și

Pe santier au gasit o bucata de BCA grea de cateva kilograme. O arunca, de la inaltime, pe un caine care dormea langa zid. Se bucura ca si cum ar fi facut cel mai mare bine din lume. Dar aproape au omorat, cu sange rece, un animal nevinovat. Rasetele lor acopera zgomotul de manele. De sus, isi privesc amuzati victima care vrea sa fuga, dar nu mai poate.

Imaginile au ajuns pe Internet. Le-au publicat chiar cei doi protagonisti din Targu-Jiu, mandri de fapta lor. Insa nu au primit laude, cum probabil se asteptau. Ci sute de comentarii de la oameni revoltati. Scena ingrozitoare a ajuns si la Protectia Animalelor. “As putea spune ca iubitorii de animale din intreaga lume sunt scandalizati de aceste imagini. Astazi, vom depune plangere la politie”, a declarat Carmela Serbanoiu, presedintele Asociatiei “Pro Animals”.

Valul de reactii i-a grabit si pe politisti. In cateva ore, i-au adus la audieri pe tinerii care au lovit cainele, fara mila. Pentru cruzimea cu care au schilodit animalul, cei doi risca sa fie inchisi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » IMAGINI SOCANTE! Caine schingiuit in joaca