Antena Meniu Search
x

IMAGINI SOCANTE! Un bărbat a fost lovit cu sălbăticie până la leşin

A fost lovit până la leşin, fără ca cineva să intervină. Un tânăr de 27 de ani din Brăila a fost lăsat într-o baltă de sânge, de trei indivizi, într-o intersecţie din centrul oraşului. Agresorii au fost identificaţi de poliţie.

Vezi și

Îşi vor primi pedeapsa doar dacă tânărul va face plângere pe numele lor.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un băiat aleargă pe stradă şi este prins din urmă de doi bărbaţi. Aceştia încep să-l lovească până cade la pământ. Nu se opresc aici şi continuă să dea în el cu pumnii şi cu picioarele, alături de un al treilea bărbat care loveşte şi el fără milă. 

Câteva fete încearcă să aplaneze conflictul, iar taximetriştii din zonă demarează fără să ia vreo măsură. Nimeni nu se bagă pentru a-l salva pe Băiat, deşi bătaia are loc într-o intersecţie, în centrul oraşului. 

Salvarea tânărului sunt doi prieteni care îi pun pe fugă pe bătăuşi. Cu preţul câtorva pumni pe care aceştia din urmă îi aruncă înainte să-şi lase victima în pace. După şapte minute, în intersecţie ajunge poliţia, apoi salvarea. Tânărul este pus pe targă şi dus de urgenţă la spital. Cu răni grave la cap, mâini şi piept.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » IMAGINI SOCANTE! Un bărbat a fost lovit cu sălbăticie până la leşin