Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Imagini tulburătoare: Biserică de lemn arsă din temelii chiar înainte de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului. Flăcările zărite din depărtare

Imagini de-a dreptul tulburătoare surprinse în comuna Chiojdeni, din judeţul Vrancea. O biserică de lemn - monument istoric, construită între anii 1836-1839, a fost mistuită de flăcări chiar înainte de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, care are loc pe 15 august.

de Monica Palade

la 12.08.2021 , 15:04

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani și două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat şi un echipaj SMURD, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

Mistuită în totalitate

Ajunși la fața locului, s-a constatat că biserica, pe o suprafață de circa 150 mp, ardea în totalitate, neexistând pericol de propagare. La fața locului au fost prezente și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Chiojdeni, Dumitrești și Jitia, care au acționat în cooperare cu pompierii militari pentru localizarea și lichidarea incendiului, anunţă ISU Vrancea.

Vezi și

Lăcaşul de cult a ars în totalitate, iar flăcările au fost zărite kilometri întregi de localnici. Dun fericire, nimeni nu a fost rănit.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Imagini tulburătoare: Biserică de lemn arsă din temelii chiar înainte de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului. Flăcările zărite din depărtare