Antena Meniu Search
x

Video Imunizarea virală a președintelui: Klaus Iohannis, ţinta ironiilor după vaccinare

Klaus Iohannis a fost viral azi pe Facebook, după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Toată lumea a fost impresionată de forma fizică a preşedintelui. În câteva ore, a strâns aproape 55 de mii de like-uri şi peste 11 mii de comentarii.

de Redactia Observator

la 15.01.2021, 20:11

Vezi și
  • Preşedintele şi-a arătat muşchii
  • Klaus Iohannis, ţinta ironiilor

Klaus Iohannis a fost subiectul zilei, după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Toată lumea a fost impresionată de forma fizică a preşedintelui. În câteva ore, a strâns aproape 55 de mii de like-uri şi peste 11 mii de comentarii. Momentul a stârnit şi o avalanşă de glume.

Preşedintele şi-a arătat muşchii

Klaus Iohannis este în formă. Fizică. Îmbrăcat în negru, preşedintele a impresionat astăzi la Spitalul Militar. Primii muşchi ai ţării au devenit instantaneu virali. "Iohannis ne-a arătat brandul de ţară", a fost replica preferată. Şi nu putem spune că stăm rău, dacă ne uităm la alţi şefi de stat vaccinaţi peste mări şi ţări.

"Nu am fost atentă dacă i-au pus ăia ser fiziologic sau apă de murături, că eu mă uitam la mușchii lui." "Pot spune sigur că la Cotroceni au sală de forță și cineva o și folosește." "La 61 de ani, are muşchi şi nu are burtă." "În mod paradoxal, azi Iohannis ne-a arătat că stânga încă e puternică". Sunt câteva dintre comentariile de pe reţelele de socializare. Bineînţeles, au apărut şi fotografiile modificate.

Klaus Iohannis, ţinta ironiilor

Nu au lipsit nici ironiile: "După vaccinare, președintele Klaus Iohannis a vorbit doar câteva secunde. În total: 42 de cuvinte. Vedeți, vaccinul chiar nu are efecte adverse". "Iohannis n-a vrut să se vaccineze în decembrie, în prima etapa a campaniei, ca să mai lucreze puțin la sală". Cum-necum, preşedintele a reuşit să-l eclipseze pe mult mai tânărul coordonator al campaniei de vaccinare.

Mâine este rândul lui Florin Cîţu să-şi arate... muşchii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Imunizarea virală a președintelui: Klaus Iohannis, ţinta ironiilor după vaccinare