Antena Meniu Search
x
LIVE

Video În mai multe zone din Braşov se va circula ca la Paris, cu cel mult 30 km/oră. Planurile autorităţilor pentru anul viitor

În centrul istoric din Braşov se va circula ... ca în Paris. Mai exact, cu 30 de kilometri la oră. Decizia a fost deja aprobată de Comisia de Circulaţie a Consiliului Local. În centrul oraşului vor fi montate şi plăcuţe care să avertizeze şoferii cu privire la limita maximă de deplasare admisă.

De Claudiu Loghin la 07.10.2021, 16:52
Vezi și

Decizia a fost luată ieri, aprobată iniţial în Comisia de Circulaţie din cadrul Consiliului Local Braşov, şi va deveni literă de lege, aplicabilă imediat ce autorităţile locale încheie planul de semnalizare. Aceasta este avizată de Biroul Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei municipiului Braşov, iar semnele rutiere sunt amplasate atât în centrul istoric al Braşovului, de exemplu pe Strada Mureşenilor, cât şi în cartierul vechi situat în apropierea centrului istoric.

Autorităţile vor monta radare fixe în centrul oraşului Braşov

Potrivit autorităţilor locale, dacă toate formalităţile sunt îndeplinite, limita legală de viteză de 30 de kilometri pe oră poate deveni operaţională curând în aceste zone din Braşov. Iniţial, situaţia din trafic va fi monitorizată cu radare mobile, însă autorităţile locale au anunţat că până la sfârşitul anului viitor vor să achiziţioneze, să monteze şi să pună în funcţiune radare fixe, cu care să se asigure de faptul că limita de viteză este respectată.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » În mai multe zone din Braşov se va circula ca la Paris, cu cel mult 30 km/oră. Planurile autorităţilor pentru anul viitor