Antena Meniu Search
x

Înainte cu câteva minute de tragedie: „Ieși repede afară! Va face buf!”: Mesajele care susțin că incendiul nu a fost un accident

Mai mulți internauți susțin că tragedia care a îngenuncheat o întreagă Românie nu ar fi fost un accident

Mai mulți internauți susțin că tragedia care a îngenuncheat o întreagă Românie nu ar fi fost un accident . Potrivit acestora, incendiul ar fi fost premeditat, iar mai multe persoane din club ar fi fost avertizate că urmează să se întâmple o nenorocire.

Totul a fost dat în vileag pe Facebook.

„Prietena mea cea mai bună a fost aseară în Colectiv și a murit. (...) vreau doar să vă zic că tot ce s-a întâmplat a fost plănuit. Vorbeam cu ea la telefon și mi-a zis că era un bărbat care a spus: Ce surpriză o să aibă ăștia diseară! Condoleanțe pentru toți!”, a scris o tânără pe Facebook, în comentariul la un articol despre tragedia de la Colectiv.

Un alt tânăr a mărturisit că vărul său și-a găsit sfârșitul în incendiu. Potrivit acestuia, un prieten de-al celui decedat i-a spus că cineva de lângă ei ar fi primit un mesaj înainte cu câteva minute de momentul izbucnirii incendiului. „Ieși repede afară că va face buff!”, a fost avertismentul. Și alte mesaje conspirative indică o ipoteză șocantă: că incendiul ar fi fost pus la cale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Înainte cu câteva minute de tragedie: „Ieși repede afară! Va face buf!”: Mesajele care susțin că incendiul nu a fost un accident