Antena Meniu Search
x

Incendiu în "oraşul subteran"! Peste 20 de oameni ai străzii la un pas să ardă de vii

Peste 20 de oameni ai străzii puteau să ardă de vii, într-un canal din Bucureşti! Un incendiu puternic a izbucnit în subteran, nu departe de locul în care mai multe suflete se odihneau.

Vezi și

 Când fumul a început să se ridice deasupra şoselei, trecătorii au sunat la 112. Pompierii au intervenit rapid şi au apucat să-i evacueze pe cei rămaşi în calea flăcărilor. Cinci dintre ei erau intoxicaţi cu fum, iar medicii au plecat cu ei către spital.

Cinci victime aproape că s-au asfixiat până când pompierii au ajuns la ele. Fiecare a avut nevoie de o mască de oxigen ca să-şi poată reveni.

Flăcările şi fumul au blocat una dintre gurile de canal, pe care nici pompierii n-au putut să o folosească. Majoritatea tineri, cei peste 20 de oameni ai străzii care dormeau sub pământ au fost salvaţi în ultimul moment. Cei care au scăpat teferi spun că cineva le vrea răul.

Chiar dacă au reuşit să lichideze incendiul în câteva minute, pompierii încă nu au stabilit de la ce a pornit. Poliţiştii au deschis o anchetă care să afle dacă e vorba de o mână criminală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Incendiu în "oraşul subteran"! Peste 20 de oameni ai străzii la un pas să ardă de vii