Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic în Vâlcea. Au ars o casă, trei garaje, o mașină și un porc

Un incendiu puternic a avut loc noaptea trecută în satul Obislavu din Vâlcea. Flăcările puternice au cuprins o casă nelocuită, trei garaje, un autoturism și un adăpost de animale. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.05.2020, 11:33

  • Incendiul, stins după trei ore
  • Flăcările au cuprins două gospodării

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Magheru. Intervenția a fost una dificilă și a durat aproape trei ore.

Pagubele materiale nu au putut fi evitate - au ars acoperișul unei case, construit din lemn, pe o suprafața de aproximativ 150 de metri pătrați, fiind afectat etajul superior. Din cauza distanței mici dintre imobile, flăcările s-au extins și la anexele unui vecin. 

Incendiul a mistuit structura a trei garaje în care se aflau o mașină, un motofierăstrău și o barcă penumatică. Totodată, un porc de aproximativ 150 de kilograme a fost ucis de flăcări.

Incendiu Obislavu

Cercetările preliminare, efectuate la fața locului, arata că incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalatia electrică a locuinței.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Incendiu puternic în Vâlcea. Au ars o casă, trei garaje, o mașină și un porc