Antena Meniu Search
x

Incendiu violent în Capitală! Șase familii au rămas FĂRĂ ADĂPOST în prag de iarnă

Incendiu violent în Capitală, după miezul nopţii. O casă din sectorul 5 a fost cuprinsă de flăcări, iar focul s-a extins şi la celelalte locuinţe învecinate.

Vezi și

Incendiu violent în Capitală, după miezul nopţii. O casă din sectorul 5 a fost cuprinsă de flăcări, iar focul s-a extins şi la celelalte locuinţe învecinate. Pompierii au intervenit, de urgenţă, cu peste 10 autospeciale.

O casă de pe strada Delureni luase foc, iar flăcările se propagau rapid în jur. Pompierii au intervenit de urgenţă cu nu mai puţin de 13 autospeciale.

Focul s-a extins rapid la alte 5 locuinţe, iar fumul gros a împânzit imediat zona. Din fericire, incendiul a fost localizat, iar oamenii au reuşit să iasă din case înainte să se întâmple o tragedie.

Vâlvătaia a fost, însă, atât de puternică încât a lăsat şase familii fără adăpost.

O anchetă urmează să stabilească de la ce a pornit focul. 

"Ne-am trezit din somn cu fum în casă și când am ieșit afară erau flacarile peste casa de la un vecin de aici din spate", a declarat un martor.

Proprietarii au tras însă o sperietură zdravănă. Atât de mare încât unii dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Au fost trei persoane care au solicitat interventia colegilor de pe ambulanta, nefiind nevoie de transportul acestora la spital. Atacuri de panica, intoxicari minore cu fum", a declarat Bogdat Toma, plutonier major ISU Bucureşti-Ilfov.

Oamenii au ieşit din case doar cu hainele de pe ei şi au înnoptat la vecini. Şase familii au rămas acum fără un acoperiş deasupra capului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Incendiu violent în Capitală! Șase familii au rămas FĂRĂ ADĂPOST în prag de iarnă